FloriWorld: Manager Marketing & Sales B2C – vervuld

Manager Marketing & Sales B2C 

FloriWorld is een nieuwe attractie over bloemen en planten in Aalsmeer. FloriWorld laat je ontdekken en ervaren wat bloemen en planten met je doen in je dagelijkse en sociale leven en voor je gezondheid. Voor het management van de commerciële markt-, merk- en prijsstrategie voor FloriWorld in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een: Manager Marketing & Sales B2C.

 

Functieomschrijving: 

Als Manager Marketing & Sales B2C binnen FloriWorld ben je verantwoordelijk voor een divers palet aan specialismen en bijhorende medewerkers. We zijn voor deze rol op zoek naar een enthousiaste (vak)professional die bovenal in staat is om het team te laten excelleren. Je bent een leider die een voorbeeldrol vervult; Je bent in staat om te coachen, inspireren en motiveren. Als leider heb je oog voor talent en geef je ruimte en vertrouwen om collega’s maximaal tot bloei te laten komen.  

Marketing & Sales (M&S) B2C is een professionele afdeling binnen FloriWorld. Met een club van ruim 50 medewerkers wordt elke dag met veel passie gewerkt om de kleurrijke wereld van FloriWorld aan de buitenwereld te tonen. Uiteraard doen we dat op een manier die bij FloriWorld past; authentiek, met oog voor detail en verwonderend. M&S B2C bestaat uit de volgende specialismen; Promotie Nederland, Promotie Buitenland en Social Media. Met je collega’s weet jij de commerciële doelstelling van FloriWorld te behalen voor de korte én lange termijn. 

Wat ga je doen:

Als Manager Marketing & Sales ben jij ons commercieel gezicht en stel je de definities op van de (meerjarige) centrale commerciële markt-, merk- en prijsstrategie. Je initieert commerciële jaarplannen, voert deze ook uit samen met je team en je bent eindverantwoordelijk voor het afgesproken resultaat.  

Voor de wereld buiten FloriWorld ben jij de vertegenwoordiger op commercieel vlak. 

Je zet de lijnen uit en ‘on the job’ stel je zo nodig bij en geeft vertrouwen aan de diverse teams, zodat verantwoordelijkheid, ondernemerschap en creativiteit maximaal worden gestimuleerd. Je hecht veel waarde aan bevlogenheid binnen de teams en je weet dat juist dát nodig is om samen succesvol te zijn.


Jij bent:  

Voor deze rol zijn soft skills minstens zo belangrijk als de hard skills. We zijn op zoek naar een leider die zich herkent in de onderstaande eigenschappen: 

 • Je bent een faciliterende en nieuwsgierige vragensteller die graag andere mensen verantwoordelijkheid geeft. Je geniet ervan als zij stralen. Uiteraard geef je sturing en richting, maar met name vrijheid en vertrouwen.   
 • Je durft afstand te nemen van de dagelijkse operatie en stuurt op optimale output en processen. 
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen.  
 • Je hebt gevoel bij een internationaal speelveld, herkent innovatieve kansen en bent constant op zoek naar optimalisaties. 
 • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor onderlinge verhoudingen en past in een informele cultuur. 

Niet onbelangrijk, de hard skills: 

 • HBO/WO werk- en denkniveau. 
 • Jouw expertise ligt op het gebied van Marketing & Sales in de B2C. 
 • Je komt uit een commerciële omgeving. 
 • Je hebt relevante leidinggevende ervaring met zowel direct als indirect reports. 

 

Wat bieden wij jou: 

Werken bij FloriWorld betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur en deel uitmaakt van een enthousiast en professioneel team waarin ontwikkeling en professionalisering centraal staan. Je werkt in een bijzondere werkomgeving: Jouw werkplek bevindt zich in een nieuw kantoor op het terrein van de grootste bloemenveiling van de wereld. 

Belangrijkste arbeidsvoorwaarden: 

 • Een jaarcontract voor 40 uur per week met uitzicht op vast dienstverband. 
 • Marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. 
 • Reiskostenvergoeding 
 • 25 vakantiedagen per jaar. 
 • Bedrijfsmiddelen (laptop en smartphone) en mogelijkheid tot flexwerken.
 • Gratis toegang voor jou, je eventuele partner en gezinsleden tot FloriWorld. 
 • Pensioenregeling volgens geldende CAO. 

Herken jij jezelf als onze nieuwe collega? Stuur je CV en motivatie voor 25 oktober naar marleine@kexcom.nl en mogelijk ontmoeten wij elkaar voor een oriënterend gesprek!