Our House

academy

interactive experience

restaurant

shop

Legacy

Ondanks deze gekke tijden heeft Kexcom niet stil gezeten! Samen met Fourmation Entertainment en Duo Reges hebben we ‘s werelds eerste elektronische muziek experience, Our House geopend. Bezoekers ervaren door een multisensorische tour de beginselen van de dance cultuur en de transformatie van rebelse underground community naar een wereldwijd business fenomeen.

  • dance
  • high-tech
  • immersion

Beleving

Verre van een gewoon museumuitstapje, ondergaan bezoekers een futuristische en innovatieve ervaring, met als focus het verleden, heden en de toekomst van de dance. Muziek van wereldberoemde dj’s, gigantische projecties en andere special effects, maken de hightech en immersive experience compleet.

Locatie

Our House is geland op een plek met een unieke historie. Een van Amsterdams eerste en meest legendarische clubs heeft hier haar bestaansrecht gehad. Club iT! was naast de Roxy mid jaren ’80 een plek waar het fundament gelegd werd voor een rijke toekomst voor de gehele industrie.

Academy

Naast elektronische muziek experience zal Our House ook een educatieve kant krijgen. De Our House Academy biedt de mogelijkheid om verschillende aspecten van de industrie te verkennen door masterclasses en workshops.