vacature

12 DECEMBER 2022

Amsterdam

Vacature scriptschrijver

Over Kranendonk Company (KexCom)

Kranendonk Company bedenkt en produceert beleefprojecten, publieksattracties en bezoekerscentra rond merken en thema’s: informatief en educatief, leuk en leerzaam tegelijk. KexCom is onder andere bekend van de Heineken Experience, het Afsluitdijk Wadden Center en Our House. Wegens groei van de studio in ons familiebedrijf zijn wij voor onze nieuwste project op zoek naar een:

 

Scriptschrijver/ regisseur

Je zal onderdeel worden van onze studio met developers, een motion designer, een 3D artist, een AV specialist en een art-director. Omdat we een klein team zijn, zoeken we iemand met een brede skillset.

 

Op basis van de wensen van eventuele klanten en interne brainstormsessies, schrijf je als een pitch, maak je een storyboard en schrijf je de uiteindelijke voice-over. Dit alles gaat in nauwe samenwerking met de designer en de projectmanager. Vervolgens ga je als regisseur gezamenlijk met onze projectmanager en de KexCom studio aan de slag met een extern productieteam.

 

We zoeken iemand met een goede pen, een goed gevoel voor beeld, ondernemende mindset en resultaatgericht. Iemand die in staat is om voor verschillende formats, zowel feitelijk als geanimeerd, in dezelfde tone of voice kan schrijven. Verder is het belangrijk dat je een onderzoekende houding hebt, kan communiceren over je werkzaamheden en niet bang bent om een duik in het diepe te nemen als het aankomt op onderdelen die je nog nooit eerder hebt gedaan.

 

Ons aanbod

  • Fulltime of parttime contract (uren zijn bespreekbaar)
  • Thuis en op kantoor in Amsterdam
  • Nauwe samenwerking met het conceptteam, productieteam en onze interne grafische studio
  • Flexibele werktijden
  • Creatieve werkomgeving
  • Een klein en jong team
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden

 

De gewenste datum indiensttreding is 1 januari 2023.

 

 

Herken jij jezelf als onze nieuwe collega? Neem dan contact op met Merel de Haan Merel@kexcom.nl en mogelijk ontmoeten wij elkaar in Amsterdam!