Vacature: Exhibit designer – Productie begeleider – Visualizer – Vervuld

Wegens groei van ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een:

Exhibit designer – Productie begeleider – Visualizer

Functiebeschrijving:
Je werkt in een klein jong team waar je zelfstandig concepten van onze projecten visueel maakt, interieur ontwerpt en impressies van kleuren en materialen voor het interieur opstelt. Naast het visueel maken, begeleid je ook het project als het de productie fase ingaat. Binnen dit team is er zeker ruimte om te sparren, maar jij bent de expert betreft deze “visualizing”. Je zult aan verschillende opdrachten werken; van concept tot eindoplevering.

Wie ben jij:
Je bent iemand die goed kunt luisteren, vragen durft te stellen en verwachtingen checkt. Je kunt schetsen uit de losse pols en op de computer. Met een beetje geluk kun je zelfs je gemaakte tekening animeren (maar dit is zeker geen must). Naast jouw talent voor het tekenen van interieur en binnenruimtes, heb je kennis van kleur en materiaal. Jij kunt ons perfect vertellen waarom een bepaalde stijl past bij een bepaald project en de inhoud ervan.

Wat bieden wij:

  • Jaarcontract (per april 2017) met mogelijk kans op verlenging
  • Marktconform salaris
  • 32­36 uur (in overleg)
  • Kantoor in Amsterdam

Wie zijn wij:
Kranendonk Experience bedenkt en produceert beleefprojecten rond merken en thema’s: informatief en educatief, leuk en leerzaam tegelijk. Onderhoudend voor de bezoekers en daardoor effectief voor de opdrachtgevers.

In alle projecten van Kranendonk Experience is het ontvangersperspectief het uitgangspunt, het zelf ervaren en beleven de sleutel. De concepten rusten op het beproefde didactisch principe van zelfontdekkend leren: Wat iemand zelf ontdekt, begrijpt en accepteert hij, onthoudt hij en draagt hij vol enthousiasme uit. Deze aanpak leidde tot de realisatie van succesvolle experience projecten, zoals bijvoorbeeld de Heineken Experience, FutureLand Maasvlakte 2 en binnenkort het Afsluitdijk Wadden
Center.

Kranendonk Experience ontwikkelt concepten en business­modellen voor experience projecten, verzorgt het projectmanagement tot en met de turn­key oplevering en tevens de exploitatie ervan in samenwerking met Dutch Experience Group. ​

Herken jij jezelf als onze nieuwe collega?
Stuur je cv, je portfolio en een motivatie voor 29 maart naar marissa@kexcom.nl en mogelijk ontmoeten wij elkaar in Amsterdam!

Contactpersoon: Marissa van Spronsen 06­27860968.