Vacature: Online Marketeer

Over Kranendonk Experience Company (KexCom)

Kranendonk Experience Company bedenkt en produceert beleefprojecten, publieksattracties en bezoekerscentra rond merken en thema’s: informatief en educatief, leuk en leerzaam tegelijk. KexCom is onder andere bekend van de Heineken Experience, Afsluitdijk Wadden Center en FloriWorld. Wegens groei van ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een:

 

ONLINE MARKETEER

Je werkt zelfstandig in een klein hecht team binnen in een informele omgeving hartje Amsterdam en/of vanuit huis aan onze online activiteiten. Je zal onderdeel maken van KexOne, de online marketing afdeling van Kranendonk Experience Company.

 

DE FUNCTIE

Voor ons nieuwe online team zoeken wij een online data marketeer die onderdeel wordt van het kernteam. Jij zet de marketingstrategie uit voor bestaande en nieuwe concepten van Kranendonk Experience Company, zoals Tino’s, FloriWorld, Stichting Leerachterstand en Het Beleefinstituut. Je onderzoekt hierbij de wensen van de consument: Je kijkt naar welke zoektermen de doelgroep gebruikt, analyseert de huidige situatie, en doet onderzoek naar de online concurrentie. Je houdt je bezig met het optimaliseren van conversies, performance en verkeer. Met Google Analytics en andere tools verzamel jij de resultaten van diverse online marketing campagnes en stelt indien nodig de strategie bij.

 

KENMERKEN

 • Je hebt een brede kennis van online marketing en aantoonbare relevante ervaring;
 • Jij zet de marketingvisie en contentstrategie uit op basis van een data fundament;
 • Ervaring in het opstellen van onlinecampagnes en het online analyseren van de behoeftes van de klant;
 • Veel kennis van traffic genereren en conversie realiseren;
 • Creativiteit: het bedenken van acties om de marketing van KexCom naar een hoger niveau te brengen. Je hebt gevoel voor vormgeving en copywriting.
 • Ervaren met online analyses en kennis van verschillende tools zoals Google Tag Manager, Google Optimize, Google Ads & Google Analytics en andere marketingtools.

Relevante ervaring uit een vergelijkbare functie is gewenst omdat we graag zien dat ons nieuwe teamlid beproefde werkwijzen en structuren met zich meebrengt. Je past goed in een informele startup / scale-up cultuur waarin vrijheid om eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid nemen een vanzelfsprekendheid is.

 

ONS AANBOD

 • Aanstelling: 1,0 fte (uren zijn bespreekbaar).
 • Marktconform salaris. Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
 • Kantoor in Amsterdam.
 • Een klein en jong team.
 • De gewenste datum indiensttreding is 1 mei 2021.

Herken jij jezelf als onze nieuwe collega? Stuur je CV en een motivatie voor 20 april naar marleine@kexcom.nl en mogelijk ontmoeten wij elkaar in Amsterdam!

Contactpersoon: Marleine van de Lagemaat 06-15204224.